2024 aasta bituumensindli värv on "Williamsburg Gray"

Owens Corning koostöös disainerite ning arhitektidega valis juba kaheksandat aastat järjest välja bituumensindli aasta värvi (Shingle Color of the Year).


Verandal lõõgastumine. Loodusega üks olemine. Ajatu graatsilisus, mis ei valmista kunagi pettumust. See on Williamsburg Grey tunne, mis on inspireeritud ja rikka ajalooga. See kaasaegne ilu on inspireeritud jõgedes uhutud kividest ja graniidist kaljudest ning kasutab unikaalse, kuid ajatu mulje jätmiseks kiltkivist halle, vulkaanilisi musti ja maalähedasi pruune toone.


Teie jaoks on see midagi enamat kui lihtsalt katus – see on teie isikupära ja stiili väljendus! Mõnikord peate lihtsalt nägema kogu disaini hõngu, enne kui saate otsustada soovitud katusevärvi üle. Abiks oleme loonud stiilitahvlid.

Katusekattematerjali valimisel tuleb lisaks välimusele tähele panna ka materjali vastupidavust ning tulemuslikke omadusi. Karmide ilmade tugevnemisega üle Eesti, pakub kauakestev Duration® seeria vastupidavust kuni 210 m/s tuultele ning selle tagab kõigest nelja naela kinnitus. Owens Corning TruDefinition® Duration seeria on täiendatud SureNail® tehnoloogia ja Triple Layer Protection®’iga naelutamistsoonis. See tagab mitu korda parema vastupidavuse teie katusele.