Usalda SureNail Tehnoloogia haaret

Heal ja suurepärasel sindlil on vahe! Ning see vahe peitub naelutamises ja muidugi ka SureNail Tehnoloogia olemasolus. 

Kõikidel meie pakutavatel Duration TruDefinitionsindlitel on sisse ehitatud SureNail Tehnoloogia, tänu millele on Owens Corning TruDefinition sindlid tööstuse esimesed bituumensindlid mille vastupidavuse kuni 210km/h tuulele garanteerib vaid 4 naela kinnitus. Väiksem nõutav naelte arv vähendab pinna läbistusi, muutes teie katuse veelgi vastupidavamaks ning ilmastiku kindlaks. 



Tänu unikaalsele klaasfiiberriide ribale naelutamis pinnal, on tugevus ning vastupidavus sisse ehitatud igasse Duration seeria sindlisse. Niisugune unikaalne sindli disain pakub erakordset haardumis võimet, tagades sindlite vastupidavuse ning pika eluea. 

·            Patenteeritud SureNail Tehnoloogia – Owens Corning’u väljatöötatud, ning seda ainult Duration TruDefinition seeria sindlitel.

 

·            Läbimurre disainis – Tugev klaasfiiber kangast naelariba on kinnitatud iga sindli alumisele äärele, luues tugeva ning vastupidava kinnituspiirkonna. 

 

·            Kolmekihiline kaitse – Unikaalne kolmekordne kiht tekib, kui kangast naelariba katab kahte sindli kihti, mida nimetatakse side või köite piirkonnaks.

 

·            Silmapaistev haare – SureNail riba võimendab meie kasutatava Tru-Bond kinnituse juba niigi hämmastavat haaret.


·            Erakordne tuulekindlus – SureNail Tehnoloogia aitab saavutada vastupidavuse kuni 210km/h tuulele, ning seda kasutades vähem naelu kui enamus konkurente.  

Veendu SureNail Tehnoloogias ise…