Miks valida just sindelkatus?

Katusematerjalide valik kauplustes on suur ja lai, ning kõik saadaval olevad materjalid erinevad üksteisest oma väljanägemise, omaduste, vastupidavuse ning hinnaklassiga. Bituumensindlid sobivad hästi nii uue katuse ehitamiseks kui ka vana uuendamiseks. Selles blogipostituses seletame lahti miks just bituumensindel on parim valik teie katusele. 

-              Bituumensindel on veekindel, vastupidav ning kauni välimusega

-              Lihtne ning tõhus paigaldada.

-              Sindelkatuse hinna ning kvaliteedi suhe on paigas.

-              Materjal ise on kerge, painduv ja kergelt töödeldav.

-              Sindli erinev kuju ja värvivalik lubab teil just endale sobiva katuse kujundada.

-              Sindelkatus ei tekita müra ega heli tugeva tuule ja sademete korral, erinevalt näiteks plekk-katusest.

-              Erinevalt plekk- ja kivikatustest ei vaja sindelkatus talveks lumetõkkeid, kuna sindli pealmine kiht on kare kui liivapaber. Ning vähem lisatarvikuid katusel tähendab vaid üht, puhtamat ning esteetiliselt kaunimat katust.

-              Bituumensindli all olev OSB plaat tugevdab katusekonstruktsiooni, ning võimaldab vajadusel katusel turvaliselt liikuda.


trudefdurationdesigner3.jpg

Meie pakutavad Owens Corning sindlid on kaetud mineraalsete graanulitega mis tagavad katusekontstruktsiooni niiskuskindluse ning on kõikuvate välitemperatuuridele vastupidavad. Struktuurse tugevuse tagab sindlitele klaasfiiber armatuur, ning kõik Owens Corning sindlid on testitud ja täidavad või lausa ületavad vastavaid tuleleviku ning tuulekoormusele vastupidavuse standardeid. Lisaks sellele on Owens Corning niivõrd kindel oma bituumensindlites, et pakuvad limiteeritud eluaegset garantiid koos oma TruDefinition Duration sindlitega. 

Küsimuste korral võta ühendust Sindelkatuse OÜ esindajaga, info@sindelkatus.ee või telefonil +372 52 19 599. Kuna sindelkatus on kindel katus!